image
image

ZGJEDHJE E ZGJUAR!

PËRJETONI MIKPRITJEN E VËRTETË TË PRISHTINËS

360°
Rezervo tani

DHOMAT

Ambienti i ngrohtë, rehatia dhe hapsira janë vetëm disa nga veçoritë që i karakterizojnë 52 dhomat dhe apartamentet tona. Dhomat e pajisura me kondicioner ajri, tavolinë pune, televizion LCD, WI-FI, telefon, mini bar, toalet modern, shërbim ditor në dhomë, të cilat ju bëjnë të ndiheni sikur të jeni në shtëpinë tuaj. 

Më shumë

RESTAURANTI

Secila eksperiencë në restaurantin HERA është unike ashtu siç janë edhe shërbimet tona të veçanta, menyja e begatë dhe lokacioni në zemër të qytetit. Hera gjendet në katin e tetë në Hotel SIRIUS, ku secila vizitë shoqërohet me pamje magjepsëse të Prishtinës.
Restaurant Hera ofron meny të pasur me specialitete të shumta të përgatitura nga kuzhinierët tanë me dashuri dhe kujdes të veçantë. Koleksioni i rallë i verërave françeze, kryesisht nga regjioni Bordeaux si dhe mundësitë e shumta të zgjedhjes së pijeve tjera me kualitet të lartë e bëjnë Herën të vetmin restaurant në Prishtinë që duhet ta vizitoni.  

Më shumë

SALLAT E KONFERENCAVE

Hotel Sirius ofron shtatë salla ekskluzive të konferencave me hapësirë fleksibile dhe me një kujdes të veçantë në detaje. Sallat e konferencave janë të pajisura me tabelë, podium, mikrofon, WI-FI, sistem zërimi dhe laptop. Sallat mund të aranzhohen në forma të ndryshme si : tavolinë rumbullake, forma U, teatër, klasë, në këmbë.

Më shumë