DHOMAT

DHOMAT

Qëndrim i rehatshëm ju pret në dhomat e Hotel SIRIUS

Rezervo tani

DHOMAT

Dhomat janë të dizajnuara me kujdes të veçantë në mënyrë që ju të ndiheni sa më komod përderisa qëndroni në qendër të Prishtinës. 

Mobiljet dhe dekori në dhomat tona krijojnë një ambient modern dhe mikpritës ndërsa secila prej 52 dhomave dhe apartamenteve ju ofrojnë një akomodim superior që ju bëjnë të ndiheni si në shtëpi. 

DHOMAT

Dhomat janë të dizajnuara me kujdes të veçantë në mënyrë që ju të ndiheni sa më komod përderisa qëndroni në qendër të Prishtinës. 

Mobiljet dhe dekori në dhomat tona krijojnë një ambient modern dhe mikpritës ndërsa secila prej 52 dhomave dhe apartamenteve ju ofrojnë një akomodim superior që ju bëjnë të ndiheni si në shtëpi. 

 • image
 • image
 • image
 • image
 • image

Dhoma Njëshe

Mikpritëse dhe komforte, ideale për ata që e vizitojnë Prishtinën për qëllime afariste.
Do të gjeni pajisje moderne si plazma TV, internet të shpejtë dhe falas, banjo mermeri, mini bar, kasafortë, telefon dhe tavolinë pune. Ngjyrat e buta dhe te ngrohta të dhomës së bashku me shërbim dhome do t’iu bëjnë të ndiheni komod dhe ju sigurojnë gjumë të rehatshëm në zemër të Prishtinës.

 • image
 • image
 • image
 • image
 • image

Dhoma Dyshe

Relaksohuni në shtratin komod për një gjumë cilësor. Të mobiluara me elegancë dhomat janë të pajisura me gjithçka që ju nevojitet duke përfshi TV me gamë të gjerë programesh, internet të shpejtë dhe falas, kasafortë, mini bar, toalet modern dhe tavolinë pune. Dhomat janë të kompletuara me banjo mermeri të cilat janë të pajisura me produkte higjienike falas nga hoteli. Menyja dhe shërbimi i pakrahasueshëm i dhomës do të bëjnë qëndrimin tuaj të përsosur. 

 • image
 • image
 • image
 • image
 • image