Bars

Lobby Bar, i gërshetuar në mes klasikës dhe modernës,me një ambient shumë të ngrohtë, është vendi ideal përta shijuar kafenë më të mirë në qendër të Prishtinës.

Lobby Bar, interweaving with classic and modern, with a cozy ambience, is the perfect place to enjoy the best coffee in town.

Request a table

    All fields marked with "*" are required to send this form
    en_GB
    × How can I help you?