Bars

Lobby Bar, i gërshetuar në mes klasikës dhe modernës,me një ambient shumë të ngrohtë, është vendi ideal përta shijuar kafenë më të mirë në qendër të Prishtinës.

Lobby Bar, i gërshetuar në mes klasikës dhe modernës,me një ambient shumë të ngrohtë, është vendi ideal përta shijuar kafenë më të mirë në qendër të Prishtinës.

Request a table

    All fields marked with "*" are required to send this form
    sq
    × How can I help you?