Salla konferencash

Salla konferencash

Hoteli Sirius ofron shtatë (7) salla të ndryshme me pajisje moderne që sigurojnë kushte ideale për konferenca, kokteje, takime biznesi, trajnime dhe seminare. Sallat posedojnë : Projektor, Flip chart, Podium me mikrofon, Mikrofona tavoline, Sistem zërimi, WI-FI, Laptop. Vendndodhja ideale e hotelit SIRIUS, në zemër të qytetit, vetëm disa hapa larg ndërtesës së Qeverisë së Republikës së Kosovës, Këshillit Europian, MuzeutKombëtar, e shumë pikave referuese të Prishtinës e bëjnë atë mjaft atraktiv për çdo vizitor.
Andromeda
Cassiopeia
Ariga
Castore
Rigel & Pictor
Aries
Bellatrix

Hoteli ynë ka salla konferencash dhe salla takimesh që ofrojnë pajisje dixhitale moderne të përshtatshme për takime private, konferenca ose konventa shitjesh.

Arrangement
Raundtable:
48
U-Shape:
44
Theatre:
90-200
Classroom:
56
Receprion:
300

Hoteli ynë ka salla konferencash dhe salla takimesh që ofrojnë pajisje dixhitale moderne të përshtatshme për takime private, konferenca ose konventa shitjesh.

Arrangement
Raundtable:
40
U-Shape:
38
Theatre:
60-70
Classroom:
30
Receprion:
150

Hoteli ynë ka salla konferencash dhe salla takimesh që ofrojnë pajisje dixhitale moderne të përshtatshme për takime private, konferenca ose konventa shitjesh.

Arrangement
Raundtable:
40
U-Shape:
38
Theatre:
70-80
Classroom:
30
Receprion:
150

Hoteli ynë ka salla konferencash dhe salla takimesh që ofrojnë pajisje dixhitale moderne të përshtatshme për takime private, konferenca ose konventa shitjesh.

Arrangement
Raundtable:
40
U-Shape:
38
Theatre:
70-80
Classroom:
40
Receprion:
150

Hoteli ynë ka salla konferencash dhe salla takimesh që ofrojnë pajisje dixhitale moderne të përshtatshme për takime private, konferenca ose konventa shitjesh.

Arrangement
Raundtable:
28
U-Shape:
24
Theatre:
40
Classroom:
24
Receprion:
n/a

Hoteli ynë ka salla konferencash dhe salla takimesh që ofrojnë pajisje dixhitale moderne të përshtatshme për takime private, konferenca ose konventa shitjesh.

Arrangement
Raundtable:
28
U-Shape:
24
Theatre:
40
Classroom:
20
Receprion:
n/a

Hoteli ynë ka salla konferencash dhe salla takimesh që ofrojnë pajisje dixhitale moderne të përshtatshme për takime private, konferenca ose konventa shitjesh.

Arrangement
Raundtable:
15
U-Shape:
n/a
Theatre:
n/a
Classroom:
n/a
Receprion:
n/a

Choose the Conference Room that suits your business needs!

Our conference rooms operate in different capacities and settings. Explore the different options and choose the perfect room for your event.

Andromeda
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Cassiopeia
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Cassiopeia
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Ariga
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Castor
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Rigel & Pictor
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Aries
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Bellatrix 15pax Round table
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Rezervo sot!

    All fields marked with "*" are required to send this form
    sq
    × How can I help you?