Restaurant Hera

Në Hera Restaurant gjithçka ka të bëjë me ju, prandaj jemi të bindur se hera e parë në restaurant Hera nuk do të jetë e fundit. Çdo eksperiencë në restaurant Hera do të jetë e veçantë ashtu siç është edhe shërbimi ynë me lokacion në qendër të qytetit dhe me menynë tonë të begat. Hera gjendet në katin e tetë të Hotel Sirius, duke dhuruar një pamje mahnitëse të Prishtinës. Hera ju ofron meny të pasur me specialitete bashkëkohore të përgatitura me përpikmëri nga kuzhinierët tanë.

Në një hotel të përmasave ndërkombëtare nuk kishte se si të mungonte edhe këndi i verërave. Ne ju ofrojmë verërat më kualitative me një gamë të gjerë shijesh si: Merlot Cabernet, Sauvignon, Primitivo, Rodinella, Grenache, Malbec etj. Të cilat mund ti shijoni përderisa kaloni qastet më të bukura tek ne në Hotel.

Filloni ditën mbarë me një kafe në ambient të hapur dhe pas një dite të lodhshme, shijoni koktejët më të mirë në qytet. Të servuar nga barmenët tanë profesional.

Lobby Bar

Lobby Bar, i gërshetuar në mes klasikës dhe modernës,me një ambient shumë të ngrohtë, është vendi ideal përta shijuar kafenë më të mirë në qendër të Prishtinës.

Morning Menu
08:00 - 13-00

Menu Alacarte

Request a table

    All fields marked with "*" are required to send this form
    sq
    × How can I help you?